Hlasování o nejlepší 4komu

Včera o půlnoci vypršel termín pro přihlašování vašich kreseb do soutěže o nejlepší 4komu, a tak je na čase rozpoutat hlasování. To bude trvat necelý týden, opět do nedělní půlnoci a pokud v pondělí ráno bude alespoň část redakce střízlivá, tak se hned dočkáte i vyhlášení výsledků. Hlasovat můžete jednoduše anketou, kterou najdete pod článkem. Obyčejná anketa možná není úplně ideální z hlediska bezpečnosti, ale nějaké ty ochranné prvky obsahuje a je nejspíše lepší nechat pár lidí hlasovat dvakrát, než otravovat všechny povinnou registrací či jinými opruzy.

K jednotlivým dílům v soutěži snad přidáme při vyhlášení výsledků ještě nějaké naše postřehy, ale prozatím bych jen řekl, že jsme byli v redakci docela zklamáni malou účastí. Na Konatu zavítá kolem čtyř až pěti set čtenářů za den, z toho část určitě nechodí každý den. Do soutěže se ale sešlo jen 8 přihlášek. To je, řekněme od oka, jedno procento. Při vší úctě k menšinám, jestli je u nás opravdu čtyřikrát méně lidí schopných kreslit než například gayů, tak to je zoufalá situace. Tímto také děkuji těm osmi statečným, kteří do toho šli a něco nakreslili. Ještě jedno poděkování navíc zaslouží kreslířka s nickem Konata (shoda náhod), která kromě soutěžní 4komy poslala ještě nesoutěžní ilustraci, která se mi tak výborně hodila jako obrázek k tomuto článku.

A teď už přehled soutěžních výtvorů. (Seřazeno dle přezdívky v abecedním pořádku.) Anketu, ve které můžete hlasovat, najdete pod tabulkou. Nezapomeňte, že se jedná pouze o hlasování čtenářů. Kromě toho na někoho čeká ještě cena redakce a možná i tajná bonusová cena.


AverageHanzo

DanQ & LordMiste

Hanussen

Konata

Lygast

Moti

Sykysan

Yooon (anglická verze vlevo je doporučená)

[poll id=“22″]