CLAMP začal napravovat resty, Legal Drug se vrací

Zaříjové číslo měsíčníku Newtype potvrdilo, že dívčí mangaka kvartet CLAMP chystá novou manga sérii Legal Drug (Gohou Drug), která by měla začít vycházet v časopise Young Ace od 4. listopadu letošního roku.

Legal Drug vypráví příběh chlapců Kazahayi Kudoua a Rikuoua Himury, kteří mají zvláštní schopnosti, a zatímco přes den pracují v zdánlivě normální drogerii Green Drug, v noci plní pro svého šéfa různé „zvláštní“ úkoly.

Legal Drug původně vycházel v dívčím časopise Monthly Asuka od roku 2000 až do roku 2003, kdy byl nečekaně přerušen, a vyšli ho celkově tři knihy. CLAMP, který je pověstný za časté dlouhodobé přerušování svých mang, se tak poprvé po dlouhé době vrací k jedné ze svých předchozích nedokončených mang. Což mezi fanoušky značně zvýšilo očekávání a naděje na případné obnovení dalších nedokončených clampovských mang. Z nichž můžeme například jmenovat jejich nejznámější nedokončenou mangu X, jejíž otevřený „závěr“ nenechá dodnes spát snad všem fanouškům CLAMPu.

Update: Bylo potvrzeno, že všechny tři doposud vydané knihy se u příležitosti návratu série dočkají znovuvydání s novými obálkami a postupně začnou vycházet od 3. října.