Kawaii Azunyan

Poslední dobou jsem se o figurkách nějak rozepsal, ale to se nedá nic dělat, když nás výrobci zásobují samými výjimečnými kousky. A to jsem si ještě musel slíbit, že udržím prsty od klávesnice ohledně této nové Iky Musume ~de geso. Ale k věci. Po této skvostné Mugi se totiž objevila neméně povedená figurka další z členek skupiny HTT (K-On), kterou je kytaristka Nakano Azusa alias Azunyan.

Pro Good Smile Company ji vyrobili v MAX Factory a skutečně za to před nimi smekám pomyslný klobouk. Tvůrci se očividně inspirovali jednou z epizod a figurka tak Azusu vystihuje přesně tak, jak jsme ji mohli vidět v anime. Poněkud znuděně ležící na polštáři a hrající si s kotětem jménem „Azunyan #2“, které hlídá svojí spolužačce Jun. Na sobě má dlouhou mikinu, jenž jí částečně zakrývá její průsvitné elastické šortky, a na nohou roztomilé žluté podkolenky. Řekl bych, že ona pozice, v níž se Azunyan #1 opírá o polštář nemůže nechat chladným žádného dostatečně zvrhlého otaku. Dále musím vyzdvihnout i samostatnou figurku kotěte, které je jako živé a ze kterého mám pocit, že každou chvíli musím dostat cukrovku.

A jako vždy pár faktů na závěr. Figurku pořídíte na AmiAmi za 5 780 yenů (1 230 korun), což je jako obvykle sympaticky snížená cena z té doporučované, která v tomto případě činila 7 429 yenů (1 580 Kč). K expedici bude figurka připravena již koncem září, což též není tak úplně k zahození v porovnání s některými jinými kousky.