Ohlášen Working 2 + BD BOX první řady

Na oficiálních stránkách anime Working!! se objevilo několik nových informací, které určitě potěší všechny fanoušky této série. Za prvé bylo ohlášeno pokračování, i když zatím nebylo upřesněno, kdy se asi můžeme na druhou řadu těšit. Víme ale alespoň, kdo bude na projektu pracovat. Režie se nově ujme Atsushi Ootsuki (Kanokon, Motto To Love-Ru), design postav a režie animace zůstane v rukou Shingo Adachiho, hudbu opět dodá Monaca a animovat bude, stejně jako první řadu, studio A-1 Pictures.

Dále byl ohlášen BD BOX první řady a to i s datem – 24.8. Cena je zatím stanovena na 33 600 yenů a měl by obsahovat celkem 5 disků. Tři se samotnou sérií a dvě bonusové placky. Na jedné z nich najdeme i záznam z dalšího ohlášeného překvapení, koncertu, který se bude konat 26.6. v Tokiu. A aby toho nebylo málo tak ještě rovnou ohlásili i sedm character song CD. První dvě vyjdou naráz 22.6., další potom postupně v následujících čtyřech měsících. Cena je u prvních dvou napsána shodně 1 260 yenů, takže se dá předpokládat, že i zbytek bude nejspíše stát stejně.

Pokud si myslíte, že jde o apríl, tak vězte, že stránky anime Working měly na apríla připravený jiný žert a tyto novinky se na serveru objevily až 2.4. japonského času. Dá se těmto informacím tak snad alespoň trochu věřit, přestože je to snad až moc dobrých zpráv naráz.