Pruhované kalhotky opět v Akibě

Akihabarská posedlost pruhovanými pantsu zřejmě nezná mezí. Po letní epizodce s chlazenými kalhotkami, které se prodávaly tak dobře, až se dostaly do zpráv v Číně i na Taiwanu, používání pruhovaných kalhotek k propagaci nových eroge (kdy větší množství vystavených pantsu bylo volně k rozebrání, a tudíž přirozeně zcela zmizelo během několika hodin), přibalování pantsu jako bonus k časopisu a používání jich k výzdobě obchodu tady teď máme kolekci kalhotek tří známých anime postav.

Abych byl přesnější, tak musím říct, že je to kolekce, která se velmi podobá třem známým anime postavám. Obrázky Hatsune Miku, Mio z K-Onu a Louise ze Zero no tsukaima se sice svým předlohám velmi podobají, ale o oficiální zboží ani v jednom případě nejde. Výrobce se zřejmě neobtěžoval nebo ani nepokoušel o získání licence. Ne že by to byla v doujin světě nezvyklá praxe. Každopádně podle obrázků asi sami usoudíte, že to nic nemění na faktu, že jde o pantsu těchto tří postav.

Kalhotky jsou ke koupi v akihabarském obchodě Lammtarra za celkem slušnou cenu 880 yenů. Podle údajů na krabici se prodávají jen ve velikosti M a jsou určeny „pro reálné dívky“, což ale zřejmě nikoho nezastaví. Každá postava má pantsu ve své barevné kombinaci – Miku světle zelené, Mio modré a Louisa růžové.