Ore no imouto cafe a další preview

Ačkoliv je v Akibě maid cafe i různých cosplay cafe požehnaně, ne zrovna často se stává, aby se v některém konala akce na téma anime, které ještě ani nezačalo vycházet. Ale když se k Ore no imouto ga konna ni kawaii wake ga nai můžou dlouho před začátkem vysílání ohlašovat figurky, tak nějaký ten cosplay už nepřekvapí. A tak si od 8. do 17. října budou moct návštěvníci Cure maid cafe v Akibě vychutnat Ore no imouto výzdobu i slečny v oblečcích (zatím nespecifikovaných) Ore no imouto postav.

Co ale už překvapí je, že zřejmě jeden z těchto dnů se bude v Cure maid cafe konat i setkání s autory anime. Místo je omezené, proto budou pozvaní návštěvníci vybráni loterií. Štastlivce, kteří vyhrají, čeká blízké setkání se vzácnými hosty. Mimo jiné přijdou třeba i seiyuu Ayana Taketatsu (Azusa z K-On!, v Ore no imouto hraje hlavní postavu jménem Kirino Kousaka) nebo Kana Hanazawa (Tenshi z Angel Beats! nebo Zange-chan z Kannagi), která hraje postavu jménem Kuroneko. Pokud budete tou dobou zrovna v Japonsku a máte chuť zkusit štěstí, tak se skočte 22.9. odpoledne přihlásit do slosování do Cure maid cafe.

Ještě jednu minizprávu o Ore no imouto mám, ale nestojí za zvláštní článek tak ji hodím sem. Objevilo se nové preview, což by samo o sobě nebylo moc zajímavé, protože už jsou tuším čtyři, ale tentokrát se jedná o zajímavou spolupráci – povídání k němu totiž namluvil Touma Kamijou z To aru majutsu no index. Už jen taková spolupráce sama o sobě by mě dost překvapila, ale že ještě k tomu právě na preview? Spolupracovat prý chtějí i nadále, tak jsem zvědavý, čeho se ještě dočkáme.