Komediální anime o ženách a alkoholu již brzy

Na oficiálních stránkách chystané anime série Takunomi. (v překladu „Pití doma“) byly zveřejněny nové podrobnosti včetně upoutávky. Ta začíná varováním nezletilých před pitím alkoholu a poté představuje čtyři hlavní postavy. Anime vychází z komediální čtyřpanelovky, jejímž autorem je Hino Haruto. Manga začala vycházet v létě roku 2015 a stále pokračuje – v prosinci se dočká již šestého svazku.

Jak už název anime napovídá, velkou roli zde hraje pití alkoholu po práci v pohodlí domova. Příběh začíná tím, že se dvacetiletá dívka Amazuki Mičiru přestěhuje kvůli nové práci do Tokia, kde se rozhodne ubytovat ve sdíleném domě pro ženy. Její spolubydlící jsou sice různého věku a povolání, ale jedno mají společné – všechny ocení skleničku alkoholu a dobré jídlo. Fanoušci se seriálu dočkají již brzy, neboť anime se na televizní obrazovky dostane v lednu příštího roku.


 
Role hlavního režiséra se zhostil Kobajaši Tomoki, znát jej můžete například z anime Utawarerumono nebo Akame ga Kill!. A i na pozici scénáristy se setkáváme se zkušeným matadorem. Takajama Katsuhiko se podílel na mnoha dílech, za zmínku určitě stojí Ef – a Tale of Memories a Mirai Nikki. O ztvárnění postav, které si můžete prohlédnout v galerii, se postaral Kobajaši Šinpei, s nímž jste se mohli setkat například v anime Šinmai Maó no Testament. Zapomenout nesmíme ani na studio Production IMS, které stojí za animačními pracemi.

zdroj:   ANN