GRAND FAMILY ORCHESTRA vydá druhé minialbum

gfoMladá rocková kapela GRAND FAMILY ORCHESTRA chystá druhé minialbum, které oznámila skrze svůj twitterový účet v pondělí 20. února. Půjde o teprve druhý zářez do diskografie kapely. Deska ponese název „YELLOW VALENTINE“ a vydání se dočkáme letos 12. dubna. Disk bude stát 1 800 jenů a posluchači na něm najdou sedm skladeb. Album vyjde pod značkou Tower Records. K úvodní písni „Ring Ding Dong“ natočila kapela videoklip, který zveřejnila na svém YouTube kanále. Přikládáme jej na konci článku.

První minialbum od GRAND FAMILY ORCHESTRA nazvané „BACK TO THE ROCK’N ROLL“ vyšlo loni v 15. dubna. CD však nevyšlo pod žádnou značkou, kapela si ho vydala sama. Stejně jako druhá deska, i první obsahuje sedm písní. Dvě z nich „Rubber Soul“ a „Tokio“ byly zpracovány ve videoklipy.

GRAND FAMILY ORCHESTRA se zformovala začátkem roku 2016, kdy se sešli zpěvák a kytarista Macujama Kóta, basák Čiba Rjútaró a bubeník Pikmin. K těm se vzápětí přidali kytaristé Morijama Rjóta a Ebata A.F. Ai, čímž vznikla současná pětičlenná sestava. Pozornost k čerstvé kapele přitáhl především frontman Macujama Kóta, který dříve působil v rockové kapele BYEE the ROUND, jejíž členové však v závěru roku 2015 oznámili, že projekt na dobu neurčitou dávají k ledu. O rozpadu kapely se ovšem hovořilo už od konce roku 2014. Poslední plnohodnotnou deskou kapely se tak stalo album „Ningen Diorama“ vydané v červnu 2014.