Hentai Kamen se vrací

HKmangaVe výtisku magazínu Garaku.mag z minulého týdne vyšlo oznámení, že se v jeho příštím výtisku, který vyjde 17. června, mangaka Keišú Andó vrátí se svou sérií Hentai Kamen. Nová manga pak ponese název HK Hentai Kamen EX.

Původní manga Ultimate!! Hentai Kamen vycházela v magazínu Weekly Šonen Jump nakladatelství Šueiša v letech 1992 a 1993. Tedy v letech, která Garaku.mag popisuje jako zlaté období onoho magazínu. Příběh původní mangy se pak točí kolem středoškoláka Kjósukeho Šikidžóa, který se v přestrojení rozhodne zachránit šikanovanou dívku. Omylem si však na obličej nasadí dámské kalhotky, které v něm probudí skrytou sílu.

V posledních letech navíc vyšlo pár speciálních kapitol a také hraný film s názvem HK Hentai Kamen, který vyšel loni v dubnu. O filmu jsme již psali před jeho premiérou. Tento hraný film si letos můžete na velkém plátně užít i v České republice. Jeho promítání pod českým názvem Superúchyl je totiž ohlášeno na letošní Animefest 2014, který se koná o víkendu 9. až 11. května. Film bude promítán s českými i anglickými titulky.

zdroje:   ANN,  Animefest