Figurky týdne: Kona a Mika

01Mezi poměrně silnou konkurencí, o kterou v minulém přehledu nebyla nouze, si pozici figurky týdne vydobyly Furugóri Kona z Robotics;Notes a Džógasaki Mika z karetní hry THE iDOLM@STER: Cinderella Girls. Pokud dáme stranou výherní figurky, garážové kity a drobné figurky, zbude nám již pouze nová Mika a Kona alias Kódžiro Frau. Miku si vzala na starost společnost Phat Company, která již ze Cinderella Girls přestavila například roztomilou Minase Iori. Za Kódžiro Frau pak stojí dobře známá společnost Good Smile Company.

06Frau sedí na své oblíbené pohovce, v rukou jí spočívá milovaný Gunvarrel a obličej zdobí nepřítomný výraz. Rovných deset krabiček rozházených kolem obsahovalo pochoutku Pocky, na níž si jistě nepochutnal nikdo jiný než právě ona. Stačí se podívat na fotografie, ze kterých je na první pohled patrné, že si Good Smile Company dala vskutku záležet i na nejmenších detailech. Samotná podoba Frau vychází z ilustrace obálky prvního dílu mangy Robotics;Notes Revival Legacy. Figurka se na trhu objeví koncem července a na AmiAmi bude k mání za 8 770 jenů (1 710 Kč).

V oblasti detailů nezůstává nijak pozadu ani Mika. Ta si kromě rozpustilého výrazu a sexy oblečení přivolala na pomoc i originální podstavec ve tvaru srdce. THE iDOLM@STER: Cinderella Girls je navíc na výsluní opětovně, vítězkou předešlého přehledu byla totiž Kanzaki Ranko. Stejně jako Ranko, i Mika vznikla na základě herní ilustrace, kterou si můžete prohlédnout zde. Mika je na AmiAmi k mání za 10 200 jenů (1 989 Kč) a na trhu se objeví během srpna.