Nové informace o Fantasista Doll

O tom, že se chystá nové anime od tvůrce Code Geass, jsme vás informovali již před 9 měsíci. Ale až v tomto a minulém týdnu se na internetu objevila krátká upoutávka a mnohé další informace týkajících se anime. Asi nejdůležitější informací je skutečnost, že by mělo začít vycházet v červenci tohoto roku.

Hlavní postavou příběhu je dívka Uno Uzume (Oohashi Ayaka), která si žije normálním školním životem, dokud se náhodou nedostane k záhadným kartám. Pomocí nich může zhmotnit celkem pět panenek – Sasaru (Tsuda Minami), Katiu (Tokui Sora), Shimeji (Akasaki Chinatsu), Akari (Hasegawa Akiko) a Madeleine (Oohara Sayaka).

Sasara je blondýnka s typickými vůdčími vlastnostmi. Katia má modré vlasy a charakterizuje ji sobeckost a ráznost. Růžovovlasá Shimeji je archetyp tiché starší sestry. Šedovlasá Akari vyznává módu goth lolity a patří mezi vojenské otaku. A poslední zbývající, Madeleine, má fialové vlasy a její zálibou je pomáhat ostatním.

Vzhledem k promu i uveřejněným obrázkům se dá očekávat, že na rozdíl od Code Geass toto anime vsadí spíše na velký počet moe prvků než na propracovaný děj.

zdroje:   ANN,  CrunchyRoll