Limitovaná edice PSP na námět One Piece

Japonská pobočka Sony v sobotu oznámila, že vydá speciální limitovanou edici PSP, která se inspiruje RPG hrou One Piece: Romance Dawn. Ta popisuje 1. část příběhu o putování piráta Monkey D. Luffyho – jeho začátky na moři East Blue.

Oproti klasické černé verzi PSP je tato verze vepředu obohacena o vykukujícího Choppera a na zadním krytu lze vidět kromě Luffyho pirátského symbolu i další členy jeho pirátské posádky.

Hra vychází již 20. prosince a bude k dispozici jak fyzicky na UMD, tak i digitálně za jednotnou cenu 5 980 jenů (asi 1 450 Kč). Ti, kteří si ji předobjednají, dostanou kromě samotné hry navíc i 9 PSP motivů, kód k odemknutí limitované figurky v internetové hře Mobage One Piece Grand Collection a mapu, která se vztahuje k filmu One Piece Film Z, jenž taktéž vychází v prosinci.

Samotná speciální edice PSP půjde do prodeje za necelých 20 tisíc jenů (asi 5 tisíc korun). Kromě PSP a hry One Piece: Romance Dawn bude obsahovat i další speciální PSP motiv, baterku a nabíječku. Stejně jako hra půjde do prodeje 20. prosince.

Přední a zadní kryty:


Celý obsah limitované edice PSP:

zdroj:   ANN