Fate/Grand Order oslavuje a přináší novinky

FGO jsou už čtyři roky! Ano, nejvýnosnější mobilní hra Fate/Grand Order (FGO) oslavila minulý víkend svoje čtvrté narozeniny. Narozeniny s názvem FGO Fes 2019: Chaldea Park slavila ve velkém stylu po dobu dvou dnů (3.–4. srpna) na výstavišti Makuhari Messe. Kromě všemožných tematických atrakcí probíhal na hlavním pódiu program, který bylo možné sledovat online například pomocí Youtube streamu (záznam: sobotní a nedělní program).

Během hlavního nedělního programu byla za přítomnosti několika známých hlasových herců a hereček odvysílána i nultá epizoda anime Fate/Grand Order: Zettai madžú sensen Babylonia, o které jsme informovali letos v březnu a která má premiéru už letos na podzim. Epizoda s názvem „Episode 0 Initium Iter“ byla po skončení hlavního programu oslav výročí dostupná i v herní aplikaci FGO.

Jak už název epizody napovídá, jedná se o prequel k samotnému seriálu Fate/Grand Order: Zettai madžú sensen, ale i k samotné hře, a dokonce i ke staršímu anime s FGO tematikou Fate/Grand Order: First Order. Proto si hráči FGO i nehráči v této skoro třicetiminutové epizodě přijdou na své. Hlavními postavami epizody jsou Romani Archaman a Mash Kyrielight.

Kromě výše zmíněné nulté epizody seriálu Fate/Grand Order: Zettai madžú sensen byla během oslav zveřejněna i nová upoutávka na dvoudílný FGO film Fate/Grand Order: Šinsei entaku rjóiki Camelot a v neposlední řadě i nová reklama na hru samotnou.

Upoutávka na film Fate/Grand Order: Šinsei entaku rjóiki Camelot:

Nová reklama na mobilní hru Fate/Grand Order:

zdroj:   ANN