Seijú Hibike! Euphonium navštívily místa z anime

Seijú postav z anime Hibike! Euphonium Kurosawa Tomojo (Kumiko), Asai Ajaka (Hazuki), Tojota Moe (Sapphire) a Anzai Čika (Reina) se byly podívat v okolí města Udži v prefektuře Kjóto, do které je zasazen děj anime. Navštívily zde místa vyobrazená v anime a obdivovaly, jaký dopad měla anime série na místní obyvatele. KyoAni na svém Youtube kanále zveřejnilo čtyři videa z jejich návštěvy, která můžete zhlédnout pod článkem.

První řada anime se vysílala v roce 2015 a krátce poté se Udži stalo populárním mezi lidmi vyhledávajícími anime destinace. Díky tomu není těžké narazit v něm na nejrůznější anime odkazy, například na železniční trati Keihan jezdí Hibike! Euphonium vlak nebo v pekárně Nakadži můžete najít výstavku fanouškovských kreseb.

V rámci své návštěvy seijú parodovaly i klíčovou scénu z dvanácté epizody anime, v níž Kumiko běží přes most a křičí. Avšak místo „Chci se zlepšit!“ si seijú stěžovaly: „Je tu mizerné Wi-Fi připojení!“

Smyslem této video série je propagace nadcházejícího filmu Hibike! Euphonium: Čikai no Finale, který se v Japonsku dočká premiéry 19. dubna.

zdroj:   ANN