Hello Kitty si založila účet na YouTube

Hello Kitty od společnosti Sanrio asi nemusíme nikomu představovat. Tato postavička zdobí mnoho produktů, od oblečení přes panenky až po školní pomůcky, dokonce se podívala i do vesmíru. A nyní se snaží dobýt i virtuální svět prostřednictvím kanálu na YouTube. První video lze zhlédnout dole pod článkem, dostupné jsou i anglické titulky.

Ve středu byl otevřen její oficiální kanál a ve stejný den se zde objevilo i její první video. Mnohé fanoušky obsah videa jistě překvapí, neboť se dotýká i závažnějších témat. Hello Kitty zde mluví o tom, že jí trvalo rok přemluvit svého tvůrce, společnost Sanrio, aby ji pustil na YouTube. A proč rok? Protože internet je nebezpečné a děsivé místo. Nicméně šla za svými sny, i přes velké neznámé prostředí to nevzdala, a tak jsme se dočkali prvního videa.

Není jasné, o čem budou další díly, nicméně již bylo nastíněno, že se fanoušci dočkají i různých kamarádů jakožto hostů v její show. Vzhledem k tomu, že dnešní děti tráví mnoho času na YouTube, není vůbec překvapivé, že jsme se zde dočkali i Hello Kitty. Například taková panenka Barbie se jako vlogger na YouTube objevila již v roce 2015, v roce 2016 například přiznala, že má ráda cosplay.