Bližší pohled na nadcházející Kiznaiver

kiznaiver_mv2Minulý rok v říjnu jsme informovali o prvotním oznámení originálního animovaného projektu zvaného Kiznaiver, do něhož se pouští studio Trigger. Odhalení se zmiňovalo o formě televizního seriálu, k jehož premiéře dojde během letoška. Po nedávné aktualizaci oficiálních stránek již víme, že seriál zahájí v dubnu. Mezi novým obsahem byla rovněž nová upoutávka ukazující anime v pohybu. Kromě toho také představila hlasové obsazení a další jména tvůrčího týmu. Ke zhlédnutí je pod článkem.

Hned zpočátku jsme věděli o režisérovi Kobajaši Hirošim, hlavní scénáristce Okadě Mari a návrhářce postav Jonejamě Mai, která přetvořila původní návrhy mangaky Miwa Širóa. Tato jména doplní skladatel Hajaši Júki, jenž se postará o hudební doprovod. Jeho tvorba byla slyšet v anime Haikjú!! a Death parade. Za zvolenou barevnou paletou stojí Mikasa Osamu, který se podílel například na Šingeki no Bahamut: Genesis. Střihačem se stal Okuda Hiroši, jehož otisk byl znát mimo jiné u nového filmového převyprávění Evangelionu. Animační práce má na starost studio Trigger, zatímco produkci jako takovou vede společnost Aniplex.

V hlavních rolích se můžeme těšit na jména jako jsou Kadži Júki, Nišijama Kótaró, Sató Rina, Kuno Misaki, Jamamura Hibiku, Terasaki Juka, Maeno Tomoaki a Šimazaki Nobunaga. Upoutávka ukazuje první náznaky toho, jak se do svých postav opřou. Píseň k úvodním titulkům poskytne hudební duo Boom Boom Satellites, které dodalo úvodní skladbu k anime Ninja Slayer From Animation. O závěrečnou píseň se postará kapela Sangacu no Phantasia.