Další originální produkce studia Trigger

kiznaiverNové číslo měsíčníku PASH! přineslo očekávané oznámení o další originální produkci animačního studia Trigger, které má na kontě tituly jako Kill la Kill, Little Witch Academia a Ninja Slayer from Animation. Informační článek v magazínu doprovázelo spuštění oficiální webové prezentace. Půjde o televizní seriál s prozatím neurčitým datem premiéry. Série ponese název Kiznaiver.

Režie nového díla se ujme Kobajaši Hiroši, který doposud režíroval pouze dvoudílné OVA Kimi no Iru Mači: Tasogare Kósaten. Za návrhem příběhu i samotným scénářem stojí Okada Mari, mezi jejíž dosavadní díla patří True Tears, Hóró Musuko a aktuální Kidó Senši Gundam: Tekkecu no Orphans. Původní návrhy postav obstaral mangaka Miwa Širó a pro animátory je přetvořila Jonejama Mai, která doposud pracovala výhradně jako animátorka.

Příběh je zasazen do fiktivního japonského města zvaného Sugomori, kde žije i klučina Akata Kacuhira. Jednoho dne mu spolužačka Sonosaki Noriko sdělí, že byl vybrán jako další účastník projektu Kiznaiver. Kacuhira je proto propojen se svými spolužáky, kteří budou nyní sdílet zranění – bolest jednoho se rozdělí mezi všechny propojené. Kiznaiver je totiž projekt ve fázi vývoje, jenž má velkou měrou přispět ke světovému míru. Co se však stane, když se propojí osma studentů, kde má každý zcela jiné osobnostní rysy, teprve uvidíme.