Boruto se ukazuje v nové upoutávce

boruto_naruto_the_movieSedmý srpen, den premiéry nového Naruto filmu s názvem Boruto: Naruto the Movie, se již blíží a od našeho posledního článku se objevilo plno nových informací. Minulý týden se na oficiálních stránkách filmu objevila 90 sekund dlouhá upoutávka, která představuje hlavní postavy včetně jejich seijú a hlavní znělku s názvem Diver od japonské rockové skupiny KANA-BOON, která stojí také za 16. úvodní znělkou k Naruto Šippúden.

Oproti předchozím filmům zde kromě staré generace (Naruto, Sasuke, Sakura a další) vystupují v hlavních rolích i jejich děti. Za zmínku určitě stojí Boruto, syn Naruta a Hinaty, nebo Sarada, dcera Sasukeho a Sakury. Nicméně z mladé generace se objeví mnohem více postav. A jak už název filmu napovídá, tak protagonistou filmu je Boruto, který pohrdá svým otcem. Jeho snem je Naruta překonat, a tak požádá otcova kamaráda a rivala v jedné osobě Sasukeho, aby ho trénoval.

Autor mangy, Kišimoto Masaši, se sám v produkčním týmu ujal několika rolí. Stojí za příběhem, scénářem a podílel se i na návrhu vzhledu postav – ilustrace v náhledu článku je jeho dílem. Režie se zhostil Jamašita Hirojuki, který pracoval na designu postav u filmů Gekidžóban Naruto: Blood Prison a Road to Ninja: Naruto the Movie.

První dva miliony fanoušků, které se na film podívají během srpna, se mohou těšit na speciální knížku Naruto – Hiden Zai no Šo Official Movie Book. V ní bude jak poslední (700.) kapitola mangy barevně, tak i nová krátká kapitola s názvem „Den, kdy se Naruto stal Hokage“.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN