Nové promo k Fairy Tail x Rave

Na konci minulého týdne společnost Kodansha zveřejnila nové promo video k anime adaptaci jednorázovky Fairy Tail x Rave mangaky Mashimy Hira, o které jsme váš již letmo na Konatě informovali. Tato OVA bude přibalena k 39. svazku mangy, který vychází 16. srpna.

Jedná se o crossover mezi Fairy Tail a Rave, takže zde potkáme jak postavy z cechu mágů Fairy Tail, tak i Haru, Elie, Let a další postavy, kterým jde o záchranu světa pomocí kamenů Rave. Společně budou cestovat a bojovat proti společnému nepříteli.

Produkční tým OVA se takřka shoduje s produkcí u anime série Fairy Tail. Animace tedy bude opět probíhat ve studiích Satelight a A-1 Pictures, režii má na starosti Ishihira Shinji a na návrhu postav pracuje Yamamoto Midori. Scénář kromě Soga Masashiho píše i samotný Mashima Hiro, takže se dá očekávat, že OVA bude dosahovat stejných kvalit jako anime série či manga. Postavy z Fairy Tail budou samozřejmě namluveny svými seiyuu z anime série. Překvapením ale je, že stejně tak tomu bude i u postav z Rave, i když už je to více než deset let, co toto anime skončilo.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll