Druhý film Nanohy

Oficiální webové stránky filmu Magical Girl Lyrical Nanoha the Movie 2nd A’s, druhého filmu z krajů magické dívky Nanohy, o kterém jsme informovali již na konci minulého roku, začaly v sobotu streamovat novou upoutávku dlouhou celé dvě minuty. Od začátku roku se navíc na tento film odvysílalo 25 reklam.

Film je pokračováním prvního filmu Magical Girl Lyrical Nanoha The MOVIE 1st, který začal svou cestu po obrazovkách a plátnech na jaře roku 2010. Tento první film byl shrnutím první série, přičemž autor Tsuzuki Masaki zdůrazňuje, že to byl „nový paralelní příběh“. Ve druhém filmu se puella magi Nanoha (představovaná seiyuu Tamurou Yukari) dočká dlouho očekávaného setkání, po němž na ni samozřejmě budou čekat další nebezpečí. Nový film se do japonských kin dostane 14. července.

Stránka také oznámila, že bude podporovat lidi, kteří se rozhodnou na film jít vícekrát. Návštěvníci, kteří na film půjdou poprvé, dostanou kartičky s kódem na stažení obrázků na pozadí do svých mobilních telefonů. Ti, kteří půjdou film zhlédnout podruhé, dostanou jednu ze tří shikishi s obrázky z Nanohy, Fatu nebo Hayate od designera postav Okudy Yasuhira. Každá shikishi bude obsahovat zprávu a podpis od seyiuu dané postavy. Shikishi jsou kartičky určené ke kaligrafickému psaní. Diváky, kterým se druhý film Nanohy bude líbit natolik, že se rozhodnou jít na něj potřetí, bude čekat pamětní filmové políčko z cívek použitých při promítání filmu.

http://www.youtube.com/watch?v=oEz2SnSC_EY

zdroj:   ANN