Yoshino v plavkách

Roztomilá loli Yoshino z anime Date A Live odhodila svoji pláštěnku s králičími oušky a vyrazila dovádět k vodě. Ztvárnění figurky si opět vzala na starost společnost PLUM, která se inspirovala touto ilustrací od Tsunako z light novely. Yoshino si jistě nemůže naříkat na to, že by se jí v poslední době nedostávalo povedených zpracování. O jednom z nich jsme ostatně už psali.

Yoshino si pro vodní radovánky zvolila jednodílné růžové plavky s vykrojením na zádech. Když dojde na plavání, má Yoshino připravený modrý plavecký kruh, který skvěle ladí s barvou jejích vlasů. Pozornějšímu oku neujde hezký detail orosení jeho vnitřní části. Pozornost tato figurka přitahuje i svojí pózou. Těžko říct, zdali se chystá ke skoku do vody, či se jen protahuje, ale v každém případě se dá jen stěží přehlédnout, jak se jí pod plavkami rýsuje zadeček. Stejně jako u předchozích figurek i zde Yoshino doprovází věrný společník Yoshinon, jenž je pro tentokrát vybaven pruhovaným plaveckým úborem.

Pokud byste si rádi Yoshino v měřítku 1/7 pořídili, máte možnost si ji předobjednat. Na AmiAmi její cena vychází na 6 970 jenů (1 349 Kč). Za příplatek 1 000 jenů (necelých 200 korun) si ji lze pořídit i s exkluzivním bonusem od AmiAmi v podobě mini tapestry. Na trhu se objeví příští rok v lednu.