LiSA a Suzuki Tacuhisa oznámili sňatek

Zpěvačku Lisu (Oribe Risa) asi není třeba příliš představovat. V oblasti anisonů se bezesporu jedná o hvězdu první velikosti. Z poslední doby můžeme zmínit například úvodní znělku ke Kimecu no jaiba (Gurenge) nebo závěrečnou znělku druhé série Boku no Hero Academia (Datte atašino Hero). Z dřívějších kousků pak můžeme namátkou jmenovat druhý opening k Angel Beats! (Ičiban no takaramono) nebo úvodní znělky k prvním třem řadám Sword Art Online.

Lisiným manželem se stal Suzuki Tacuhisa, který je vokalistou skupiny OLDCODEX. Ta nahrála například opening k první řadě anime Free! (Splash Free). Suzuki je kromě toho také slavným seijú. K jeho nejznámějším rolím patří Ban z Nanacu no taizai nebo Tačibana Makoto z již zmiňované franšízy Free!.

Svoji svatbu oba novomanželé okomentovali pro média. LiSA říká, že má v Suzukim podporu ve chvílích, kdy se cítí ztracená či zničená kvůli stresu. Dále zmínila, že se společně budou nadále snažit dělat maximum, aby se LiSA i její fanoušci měli na jejích živých akcích skvěle. Suzuki odhalil více a svým fanouškům sdělil, že se s Lisou setkávali za nejrůznějších okolností a smáli se a zpívali o běžných věcech v jejich životech. Pokud se vyskytlo něco, čemu nerozuměli, společnými silami to vyřešili a respektováním svých názorů mezi nimi postupně vznikla silná pouta. Zpěvák dále zmínil, že mu tyto vzájemné vazby pomohly růst a uvědomit si, že štěstí v jeho běžném životě se stalo přirozenější. I proto chce s Lisou dále žít a rozvíjet se i v budoucnu.

A pokud vás někdy napadlo, proč se umělecké jméno LiSA píše s malým „i“, vězte, že se jedná o akronym pro „Love is Same All“ nebo „Live is Smile Always“.

zdroj:   Crunchyroll