Ježek Sonic ve filmu v novém „kabátu“

Nestává se příliš často, že by se v průběhu natáčení radikálně překopával vzhled hlavní postavy. Přesně k tomu byl ale po zveřejnění první ukázky dotlačen produkční tým filmu „Sonic the Hedgehog“ (v překladu Ježek Sonic). Zmíněná upoutávka vyvolala obrovskou vlnu kritiky ze všech stran, fanouškům vadily především ježkův chrup a tvar nohou. Oboje bylo příliš lidské a pro mnoho příznivců to byl nepřekonatelný šok.

První záběry byly zveřejněny 30. dubna letošního roku a už 2. května režisér Jeff Fowler na Twitteru přislíbil, že se vzhled hlavního hrdiny dočká změn a že Paramount Pictures i SEGA „udělají všechno pro to, aby postava Sonica byla co nejlepší“. To mělo pochopitelně za následek odklad premiéry filmu v kinech. Z původního data 8. listopadu 2019 ve Spojených státech a prosince v Japonsku se tak stalo 14. února, resp. 27. března 2020.

V hlavních rolích se představí Ben Schwartz, který namluví ježka Sonica. Tomu budou dělat doprovod James Marsden, Tika Sumpter a záporného hrdinu Dr. Eggmana ztvární Jim Carrey, který i ve svých 57 letech pořád vypadá skvěle.

Pokud nejste skalními fanoušky modrého ježka, můžete na fotkách v galerii srovnat postavu před a po změně a samozřejmě se podívat na novou ukázku, která byla tento týden zveřejněna.

První ukázka:

Nová ukázka:

zdroje:   ANN,  Gamespot