Upoutávky na letní Araburu Kisecu no Otome-domo jo.

Blíží se letní sezóna a s ní také vysílání anime Araburu kisecu no otome-domo jo.. Jedná se o adaptaci stejnojmenné mangy scénáristky Okady Mari a kreslířky Emoto Nao, která od roku 2016 vychází v časopise Bessacu Šónen Magazine nakladatelství Kodansha. Datum premiéry je stanoveno na 5. 7. v programovém bloku Animeism a upoutávky najdete na konci článku.

Příběh představuje členky školního literárního kroužku, které se mezi sebou chtějí trochu poznat. K prolomení ledů zvolí otázku: „Co bys chtěla stihnout před smrtí?“ Jedno z děvčat se začervená a odpoví: „Sex.“ Tehdy ještě žádná z nich netuší, že toto slůvko spustí smršť událostí, která dívky i přes všechny rozdíly, které mezi nimi panují, postrčí vstříc trnité cestě k dospělosti.

Anime ve studiu Lay-duce režírují Andó Masahiro (Sirius the Jaeger, Akagami no Širajuki-hime) a Cukada Takuró (Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom, Icu datte bokura no koi wa 10 centi datta.). Scénář napsala sama autorka předlohy, Okada Mari. Design postav má na starosti Išii Kaori (Rewrite). Ve videu můžete zaslechnout i ukázku z úvodní znělky Otome-domo jo od CHICO with Honeyworks. Závěrečnou znělku nazpívá Asakura Momo.

V hlasových rolích uslyšíme Kóno Hijori, Anzai Čiku, Asakuru Momo, Kurosawu Tomojo, Uesaku Sumire, Cučiju Šinbu, Fukujamu Džuna, Hiroseho Júju, Sakuju Šunsukeho, Tomacu Haruku a Hanae Nacuki.


zdroj:   ANN