Ochutnejte „Zakázané menu“ v restauraci inspirované Tokijským ghúlem

Re­stau­ra­ce v to­kij­ské čtvr­ti Gin­za do­vo­lí ná­vštěv­ní­kům po­pus­tit uzdy své fan­ta­zie a užít si me­nu te­ma­tic­ky la­dě­né do uni­ver­za To­kij­ské­ho gh­úla. Ta­to „Gh­úl­ská re­stau­ra­ce“ bu­de ote­vře­na pou­ze na je­den mě­síc v rám­ci pro­pa­ga­ce hra­né­ho fil­mu To­kyo Ghoul, kte­rý se za­čne vy­sí­lat 19. čer­ven­ce. Ná­vštěv­ní­ci se bě­hem své­ho po­by­tu v re­stau­ra­ci mo­hou tě­šit na lu­xus­ní ho­ro­ro­vé pro­stře­dí do­tvá­ře­né kr­ví a 40 000 rudý­mi rů­že­mi. Spe­ci­ál­ně pro re­stau­ra­ci by­la re­pro­du­ko­vá­na i va­na pl­ná růží, kte­rá se ob­je­vi­la ve fil­mu.

Me­nu při­pra­vil šéf­ku­chař Ja­ma­mo­to Hi­deo, kte­rý pů­so­bí v mo­der­ní fran­couz­ské re­stau­ra­ci Air. Je­ho na­bíd­ka in­spi­ro­va­ná To­kij­ským gh­úlem za­hr­nu­je na­pří­klad jed­no­hub­ky, ze kte­rých se při kon­zu­ma­ci za­čne kou­řit. Kom­plet­ní me­nu za­hr­nu­je ná­sle­du­jí­cí: ape­ri­tiv s li­či a růží, pusin­ku s kr­ví kož­natky čín­ské a raj­če­tem, tři va­ri­an­ty fo­ie gras, car­paccio z koňské­ho ma­sa, te­le­cí brz­lík s omáč­kou me­u­nière, pe­če­né srn­čí ma­so, pe­če­né challan­ské kach­ny a na­ko­nec de­zert na­zva­ný Svět smr­ti: Čer­ve­né ovo­ce a rů­že.

Ví­no bu­de na­víc ser­ví­ro­vá­no jak v kla­sic­kých, tak ve spe­ci­ál­ních skle­ni­cích „na pi­tí kr­ve“. Ani ob­slu­ha ne­bu­de v ta­ko­vém pod­ni­ku oby­čej­ná. Tě­šit se mů­že­te na za­stra­šu­jí­cí, avšak ele­gant­ní mas­ky (ná­hled v ga­le­rii). Re­stau­ra­ce bu­de ote­vře­na od 5. čer­ven­ce do 4. srp­na a ce­lé os­mi­cho­do­vé me­nu vy­jde na při­bliž­ně 2 000 ko­run (10 000 je­nů).

zdroj:   ANN
Hy-phen-a-tion