Školní ečči anime aneb nic pro puritány

Fanoušci žánru ečči už se nejspíš těší na anime Nande Koko ni Sensei ga!? (v překladu „Proč jste sakra tady, paní učitelko?“), které se ve vysílání objeví zhruba za tři týdny. Pokud jste o něm ale zatím neslyšeli, krátce vám ho představíme a na konci článku se můžete podívat na nejnovější upoutávku.

Stručný popis děje předlohové mangy je následující: Hlavními postavami jsou středoškolský student Sató Ičiró a jeho učitelka Kodžima Kana, které se přezdívá „Kodžima démon“. Před Ičirem ale vypadá prostoduchá a nešikovná a mladý student se s ní potkává ve zvrácených situacích na místech jako jsou pánské záchody, bazén, pánské lázně, školní ošetřovna a podobně.

Podle tohoto souhrnu je velmi pravděpodobné, že se bude jednat o ujetou komedii s absurdními vtipy, která nebude pro každého. Na druhou stranu při dobrém zpracování by se fanoušci žánru mohli dočkat povedeného kousku ve stylu Okusama ga Seitokaičó!. Slibně a v duchu pravověrného ečči působí i ilustrace hlavních postav a dobře vypadá i obsazení seijú v hlavních rolích.

Jako učitelka Kodžima se představí Uesaka Sumire, kterou si můžete pamatovat například jako Dekomori Sanae ze sérií Čúnibjó demo Koi ga Šitai!. Jejímu studentovi Ičirovi hlas propůjčil Suzuki Rjóta, jehož jsme mohli slyšet jako Hajasiho v anime Net-džú no Susume. Jako další tři členky učitelského sboru pak uslyšíme Gotó Júko (Asahina Mikuru v Suzumija Haruhi no Júucu), Išigami Šizuka (Stella Vermillion v Rakudai Kiši no Cavalry) a také Jamamoto Nozomi (Kusunoki Jukimura v Boku wa Tomodači ga Sukunai). Sestavu doplní další tři studenti, které namlouvají Masuda Tošiki (Mijamura Toranosuke v Jamada-kun to 7-nin no Madžo), Jamamoto Kazutomi (Močizuki Júja v Another) a Kobajaši Júsuke (Nacuki Subaru v Re:Zero kara Hadžimeru Isekai Seikacu).

Podle prozatím nepotvrzených informací by epizody měly mít 15 minut, takže nepůjde o vyložený „kraťas“, ale spíše plnohodnotné anime. Pro úplnost ještě dodejme, že stejnojmenná manga vychází od roku 2016 a prozatím bylo vydáno šest dílů.

https://youtu.be/nVj-aQD2ArY