Pravá tvář milovníka poprsí odhalena

Když narazíte na práce mangaky, který se ve svých dílech zaměřuje především na ženské poprsí, jakého člověka budete očekávat?

Jedním z takových autorů je i Nišizawa 5 Mili. Podíváme-li se na některé mangakovy výtvory, dostaneme se například ke sbírce ilustrací s názvem Džudžoši, jejímiž podtituly jsou „Knížka prsou pro čtenáře všech věkových kategorií“ a „Výběr kreseb poprsí, jejichž předlohami jsou fotky ze sociálních médií“. Dalším příkladem může být série kreseb vyzývavé školačky, která zvedá sukni a nesměle říká: „Kdybych teď začala křičet, co byste asi dělal, pane učiteli?“ A konečně třetí ukázkou je twitterová manga, v níž „už tak dost vyvinutá dívka čeká, až ji přítel přivede do jiného stavu, protože si na internetu přečetla, že se ženám během těhotenství zvětšují ňadra“.

Většina fanoušků tedy předpokládala, že jejich oblíbený autor je muž, který má zálibu v ženských prsou. K jejich údivu ale v nedávném tweetu Nišizawa 5 Mili zveřejnil svou připravovanou knihu a fotku, která odhalila jeho identitu (vpravo). Nišizawa je atraktivní mladá žena s poměrně velkým poprsím. Následně se na Twitteru objevily komentáře jako třeba:
„Počkat… ty jsi žena? A tak krásná?“
„Vždycky jsem si myslel, že jsi muž…“
„Tolik připomínáš postavu na obálce tvé knížky!“
„Teď si to musím koupit!“

Krásná mangaka svou identitu ale nijak neskrývala a vzhledem k tomu, že většinu svých děl publikovala v rámci Comiketu jako dódžinši, mnoho jejích fanoušků se s ní už osobně potkalo, aniž si toho byli vědomi. Někteří tvůrci totiž na Comiket místo sebe najímají atraktivní mladé ženy, ať už jako cosplayerky, nebo jako obsluhu stánku, aby tak pomohly propagovat jejich dódžinši. Fanoušky proto ani ve snu nenapadlo, že se by se mohlo jednat o autorku osobně.

V minulosti už se přitom jeden náznak této skutečnosti objevil. Zhruba před rokem na Twitteru vyvolaly vlnu zájmu ilustrace „Devět způsobů, jak vlastnictví velkých prsou ovlivňuje život ženy“. S roztomilými sexy doprovodnými obrázky tu byly ukázány věci jako „problémy s vybíráním oblečení“ nebo „bolest ztuhlých ramenou“ z pohledu osobní zkušenosti.

A pokud by vás zajímalo, jakou knížku drží na fotce Nišizawa v ruce, jedná se o výtisk Wataši no hadžimete, kimi ni agemasu (v překladu „Dám ti svoje poprvé“). Tato sbírka krátkých sexy povídek, kterou mangaka sama napsala i nakreslila, je k dispozici v digitální i papírové verzi na Amazonu.

zdroj:   SoraNews24