Chcete domů polštářového slizáka?

Pokud nejste singl nebo nemáte otaku partnera, ale přesto doma chcete „kousek anime světa“, máte možná docela problém. I ve výše zmíněných situacích asi kompletní tým Kuroko no Basket ve formě dakimakur nebo sada 3D podložek s poprsím dívek z High School DxD nebudou úplně bez problémů. Ale co takhle sliz? Samozřejmě ne ledajaký sliz, nýbrž Velká Vichřice Rimuru z anime Tensei šitara Slime Datta Ken.

E-shop Tokyo Otaku Mode nedávno spustil předobjednávky na polštář ve tvaru Rimuru v jeho originální „slizové“ podobě, což v tomto případě znamená modrá neforemná koule. Nám bude asi nejbližší název relaxační polštář plněný polystyrenovými kuličkami.

K dispozici bude ve dvou velikostech, a to střední a velký. Střední je podle e-shopu ideální na objímání a mazlení se jako v anime, můžete ho použít jako polštář anebo se na něj natáhnout před počítačem. Tomu odpovídají i rozměry 22 × 38 × 28 cm a hmotnost 393 gramů. Do většího z polštářů se pak údajně můžete „ponořit“ a spokojeně na něm relaxovat. A nemusíte být ani malý Japonec/Japonka, protože s mírami 30 × 63 × 43 cm a 915 g to rozhodně není žádný drobeček.

Bohužel, jak už to u originálních anime výrobků bývá, není nejnižší ani cena těchto relaxačních polštářů. Můžete je mít za 4230/9720/14040 jenů (přibližně 900/2100/3000 Kč – střední/velký/sada) bez poštovného a distribuce by měla začít ve druhé polovině dubna.