Růžový plyšák pro sladké sny

„Nasaje do sebe nepřátele, aby z nich dostal jejich sílu…“ Taky vám to zní docela děsivě? Tuto speciální formu útoku ovládá tvor jménem Kirby, který je hlavním hrdinou série více než 20 videoher společnosti Nintendo vydávaných již od roku 1992. Ovšem vzhledem k tomu, že se jedná o hry pro děti, není Kirby ani trochu děsivý, ale naopak roztomilý a klidně byste ho měli doma třeba jako… plyšáka?

A teď máte dokonce možnost mít doma Kirbyho ve formě „otevřené hlavy, která je zároveň polštář“, takže se do plyšového kamaráda můžete nechat dobrovolně vcucnout a v růžovém přítmí spokojeně relaxovat nebo i usnout. Neměli byste mít hlavu větší než 21 cm v průměru, což se vám ale nejspíše nestane, pokud nenosíte masivní afro nebo nejste Marge Simpsonová.

Celý Kirby má průměr okolo 38 centimetrů, takže se ve vašem pokoji bude vyjímat jako výrazná dekorace nebo možná i jako kus nábytku, jestli ho začnete využívat jako elegantní poličku. Při ceně 9 500 jenů bez poštovného (okolo 2 000 Kč) si ale dokážu představit lepší a levnější varianty polic. Výrobce tohoto originálního výtvoru, Premium Bandai, už začal přijímat předobjednávky a růžového hrdiny se zájemci dočkají v průběhu května příštího roku.