Rem a doslova milionový otaku pokoj

Máte svou oblíbenou manga/anime postavu? Máte doma nějaké její plakáty nebo figurky? Nebo dokonce víc takových věcí?

Pokud jste třikrát odpověděli ano, můžete se počítat mezi opravdové fanoušky. Téměř určitě však nejste takovými fanoušky jako japonský majitel twitterového účtu @Onika_Rem0202. Jeho oblíbenou postavou je modrovlasá Rem ze série Re:Zero kara Hadžimeru Isekai Seikacu, které věnoval celý pokoj.

Můžeme v něm najít neuvěřitelné množství figurek, plyšových hraček, plakátů, závěsů a dalších předmětů s jeho oblíbenou hrdinkou. Protože pokoj není z největších a plakáty zabírají spoustu místa, je jimi polepený i celý strop. Nejzajímavějším kouskem jeho sbírky je ale bezesporu figurka Rem v životní velikosti (včetně podstavce vysoká 149 cm), kterých se po světě pohybuje pouhých 30 kusů a jejíž kupní cena byla před necelými dvěma lety „pouhých“ 1,48 milionu jenů (v dnešním kurzu okolo 300 tisíc Kč).

Od konce vysílání anime sice nedávno uplynuly dva roky, ale i přesto se Onikova sbírka dále rozrůstá a jeho láska k Rem ani v nejmenším nepolevuje. Dobře patrné je to třeba na fanouškově autě, kterým je samozřejmě pravověrná itaša s obrázky jeho oblíbenkyně.

Ale nic není zadarmo a fanouškovské zboží z anime už vůbec ne, takže celková cena, kterou Onika odhaduje na zhruba tři miliony jenů, asi až tak nepřekvapí. I když na druhou stranu – taky máte výzdobu pokoje za 600 tisíc?

zdroj:   soranews24