Soutěž fotografií nendoroidů ve spojitosti se třetí sérií Jama no Susume

Výrobce nendoroidů, společnost Good Smile Company, vyhlásila fotografickou soutěž „Let’s go to the mountains with Nendoroid! Encouragement of Climb Collaboration Outdoor Photo Contest“. Jak název napovídá, jedná se o projekt navazující na právě vysílanou třetí řadu anime Jama no Susume.

Pravidla jsou velmi jednoduchá. Musíte pořídit venkovní fotografie nendoroidích figurek (fotomontáže fotek přírody a figurek nejsou povoleny). Můžete použít jakékoliv figurky Nendoroid a Nendoroid Code z libovolných anime sérií, ale nikoli ze série Nendoroid Petite ani další figurky od společnosti Good Smile Company. Abyste se mohli zúčastnit, je potřeba sledovat twitterové účty Good Smile Company a zmíněného anime a poté na Twitteru zveřejnit své fotografie s hashtagem „#ねんどろいどヤマノススメ“.

Uzávěrka soutěže je 30. září a vítězové budou oznámeni v polovině října. Cenami jsou baťůžky značky Millet, kovové klíčenky, DVD a samozřejmě nendoroidí figurky Jukimury Aoi a Kuraue Hinaty jakožto hlavních hrdinek série Jama no Susume.