Nový kousek od autora mangy Sankarea

V zářijovém čísle časopisu Gekkan Dragon Age, které vydává nakladatelství Shueisha, se čtenáři 9. srpna dozvěděli o chystané nové manze od autora Hattoriho Micurua. Ta by měla začít vycházet v letošním pátém čísle časopisu Bessacu Dragon Age 25. září.

Nová série má prozatím název Kaidžú-iro no Šima (v překladu Ostrov v barvě oblud nebo také Ostrov v barvě scheelitu). Manga bude uvedena na obálce časopisu a dostane jednu barevnou stránku. Tři úvodní otázky, jež mají naznačovat děj, zní: Jakou máš barvu? Jakou barvu má láska? a Jakou barvu mám já?

Hattori je autorem dvou poměrně úspěšných mang. Známější je Sankarea (Sankarea: Nehynoucí láska), která vycházela mezi lety 2009 a 2014, byla licencovaná i pro vydání v angličtině a dočkala se celkem dvanácti dílů anime a dvou OVA. Autorovo starší dílo Kenkó Zenrakei Suieibu Umišó bylo publikováno v letech 2005–2008 a i tato manga se stala předlohou třináctidílné anime série. Uvidíme, jestli bude mít mangaka i do třetice úspěch a jeho nejnovější počin se dostane na televizní obrazovky jako anime.

zdroj:   ANN