Požehnané anime?

V některých věcech jsou Japonci velmi konzervativní a striktní a naopak některé věci zase tak moc neřeší. Ostatně, dokážete si představit, že by u nás nějaký kněz požehnal seriálu, v němž přibližně dvanáctiletý chlapec bydlí v ubytovně se čtyřmi staršími dívkami, z nichž jedna se o něj vehementně stará? Právě to se totiž stalo v případě anime Sunohara-só no Kanrinin-san (v překladu Slečna pečovatelka z vily Sunohara), které během náboženského rituálu dostalo požehnání v chrámu Kanda v Tokiu. Obřadu předcházely rozhovory se seijú dvou hlavních postav Sató Rinou (Sunohara Ajaka) a Kitamurou Eri (Šiina Aki).

Vrcholem události ovšem nebyl samotný obřad, ale odhalení „figurky“ Ajaky v životní velikosti, kterou publikum přivítalo nadšenými výkřiky a potleskem. Uvidíme, jestli požehnání skutečně pomůže a jestli se anime stane hitem, anebo zůstane jen u zajímavého marketingového tahu.
 
A o čem vlastně samotná série bude? Šiina Aki je chlapec, ale kvůli dívčímu vzhledu se k němu všichni chovají jako k dívce. Při přechodu na nižší střední školu se proto rozhodne přestěhovat až do Tokia. Vzhledem ke svému věku ale nemůže žít sám, a tak se dostane do vily Sunohara. Tam o něj začne pečovat krásná Ajako a ostatními spolubydlícími jsou samozřejmě tři starší dívky z jeho nové školy.