Odpočet s dívkou, která proskočila časem

Studio Chizu, které můžete znát díky anime filmům Ókami Kodomo no Ame to Juki (Vlčí děti) a Bakemono no Ko (Kluk ve světě příšer), spustilo webovou stránku, na které běží odpočet společně s motivy Toki o Kakeru Šódžo (O dívce, která proskočila časem). Na odpověď, zda se jedná o oznámení nového projektu z tohoto univerza, si budeme muset ještě dva dny počkat. Jak už to ale s podobnými oznámeními bývá, řada zpravodajských webů spekuluje, že se bude jednat o nějaký návazný film. Jakmile se dozvíme více informací, samozřejmě tento článek aktualizujeme.

Film Toki o Kakeru Šódžo byl prvním velkým úspěchem režiséra Hosody Mamora, jenž nedlouho poté založil animační studio Chizu a je podepsaný i pod dvěma výše zmíněnými filmy. O tom, že má k Toki o Kakeru Šódžo speciální vztah, svědčí i fakt, že je logem studia. Již za pár dní pak do kin přijde jeho nejnovější film Mirai no Mirai (v překladu Mirai z budoucnosti).

Aktualizace 23.7.: Po skončení odpočtu bylo oznámeno, že nás čeká vysílání na televizi NTV, které proběhlo minulý pátek. Pravděpodobně se tak jednalo hlavně o reklamu pro Mirai no Mirai.

zdroje:   ANN,  SGCafe