Endro~! o obyčejném životě v neobyčejném světě

Studio Gokumi na začátku týdne oznámilo, že chystá novou originální televizní anime sérii s názvem Endro~!. A rovnou jsme se i dozvěděli, že premiéry se dočkáme hned ze začátku příštího roku v lednu. Kromě toho se na oficiálních stránkách objevily tři ilustrace od tří různých ilustrátorů, které si můžete prohlédnout dole v galerii.

První ilustrace, která zároveň posloužila i jako náhled k tomuto článku, pochází od mangaky vystupující pod jménem Namori. Znát ji můžete jako autorku mangy Juru Juri, která se dočkala hned několika anime adaptací, a zde stojí za původním návrhem postav. Za druhou ilustrací je Iizuka Haruko, jejímž úkolem je ztvárnění postav v anime. Stejnou roli si dříve vyzkoušela například v anime Tamajura a Little Busters!. A i za třetí ilustrací stojí zástupkyně něžného pohlaví. Minami Izumi se nebude podílet na anime, nicméně ještě toto léto by měla začít vycházet její manga adaptace tohoto projektu v časopise Comic Fire společnosti Hobby Japan. Kromě anime a mangy jsou v přípravě dokonce i figurky všech čtyř hlavních postav – o jejich tvorbu se stará společnost AMAKUNI a jejich podoba by měla být známá ještě tento měsíc.

Co se týče produkčního štábu anime, jsou známa ještě další dvě jména. Kaori usedne do režisérského křesla, stejnou roli si vyzkoušela již u anime Jujušiki. O scénář se postará Aošima Takaši, který se stejně role chopil v Minami-ke, Love Lab nebo i v již zmiňovaném anime Juru Juri. O příběhu není zatím nic známo, nicméně na oficiálních stránkách je uvedena věta: „Fantasy žánru slice of life, které doteď vypadalo jako nemožné, právě započne!“

zdroje:   ANN,  Crunchyroll