Premiéra Júny z Šónen Jumpu se blíží

Během minulého týdne bylo přesněji určeno, kdy začne vycházet anime adaptace mangy Juragi-só no Júna-san z časopisu Šúkan Šónen Jump. Chystaná dvanáctidílná série bude mít premiéru 14. července těsně před půlnocí na stanicích BS11, Tokyo MX a Gunma TV. Oficiální stránky byly také aktualizovány o novou ilustraci, na níž si můžete prohlédnout všechny hlavní postavy.

Jelikož do premiéry zbývá už jen necelý měsíc, objevilo se na internetu několik upoutávek. Poslední z nich najdete pod článkem. Manga Juragi-só no Júna-san je typickou oddechovou harémovkou, v níž většinu dívek představují nadpřirozené bytosti. Byť se nejedná vyloženě o kontroverzní dílo, před rokem se kolem ní strhla slovní roztržka z důvodu údajně přílišného obsahu nahoty.

Anime vzniká u studia Xebec, kterému rozhodně nejsou ečči komedie cizí. Na projektu dále pracuje režisér Haijore! Njaruko-san, Nagasawa Cujoši, a scenárista GJ-bu, Kojasu Hideaki. Návrh postav pak přichystala Takeja Kjóko, která si podobnou práci vyzkoušela poprvé.

zdroj:   Manga.Tokyo