Konosuba na stříbrném plátně

Je tomu skoro rok, co jsme naposledy slyšeli něco o anime adaptaci novely Kono Subarašii Sekai ni Šukufuku o!. Poslední informace zazněla hned po konci druhé řady anime z úst seijú Kazumy (Fukušima Džun) a Megumin (Takahaši Rie). Ti se jednom rozhovoru rozpovídali o tom, že se pracuje na dalším, blíže neurčeném projektu. Dnes se na oficiálních stránkách objevilo, že se jedná o film, který zatím nemá určené datum premiéry.

Co už víme s jistotou, je, že jediná velká změna se bude týkat animačního studia. Deen bude nahrazeno J.C.Staff, které také není známé zrovna pro dobrou animační práci. Velká část produkčního týmu však zůstává nezměněna, takže pokud vám vyhovovala či vám připadala snesitelná animace druhé řady, asi se nemáte čeho obávat. Ke svým rolím se vrací také seijú hlavních hrdinů.

Kromě těchto informací se pak na Twitteru objevilo, že nás v souvislosti s Konosubou čeká i koncert klasické hudby, který proběhne na jaře příštího roku. Pokud je tato akce zamýšlená jako propagace filmu, asi se premiéry hned tak nedočkáme.

zdroj:   ANN