Historické anime Angolmois se představuje ve třetí upoutávce

Televizní série Angolmois: Genkó Kassenki se objeví na televizních obrazovkách již za pár týdnů a aby na to fanoušci nezapomněli, objevila se na jejích oficiálních stránkách v pořadí již třetí upoutávka. Je dlouhá necelé dvě minuty a krom záběrů z anime nám představuje i úvodní znělku od skupiny Straightener a závěrečnou znělku, o kterou se postarala skupina SHE’S.

Jako předloha anime posloužila manga, která začala vycházet v roce 2013 a aktuálně je k dostání na portálu ComicWalker od známého japonského nakladatelství a vydavatelství Kadokawa. Příběh se zaměřuje na partičku samurajů snažící se ubránit před mongolskou invazí do Japonska, která se udála v roce 1274.

O animaci se postará studio Naz. Do režisérského křesla usedl Kurijama Takajuki (režisér dílčích epizod u anime Re:Creators), za scénářem stojí Jasukawa Šógo (Šokugeki no Sóma, Rakudai Kiši no Cavalry). Za zmínku stojí i Komine Masajori (režisér animace u filmu Gekidžóban Macross F: Sajonara no Cubasa), který se zde podílel na režii animace a návrhu postav.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN