Happy Sugar Life ve vysílání již v červenci

Na oficiálních stránkách chystané televizní anime adaptace Happy Sugar Life bylo odhalena nová, v pořadí již druhá televizní upoutávka. Ta během necelé minuty představuje záběry z anime a ke konci také termín premiéry, který byl stanoven na 13. července.

I když to tak z ukázek nevypadá, předlohou seriálu je hororová manga popisující lásku mezi dvěma děvčaty. Protagonistka Sató chodí na střední školu a hodně se věnuje chlapcům, dokonce se o ní říká, že dá každému. Nicméně to se změní, když narazí na dívku Šio, do které se zamiluje, a dojde k závěru, že konečně prožívá pravou lásku. A pro tu je schopná udělat cokoliv, včetně vraždy.

Na pozici hlavního režiséra usedne Kusakawa Keizó, kterého můžete znát ze sérií Sekirei nebo Magical Girl Lyrical Nanoha A’s. Dál se na režii bude podílet Nagajama Nobujoši, jenž režíroval například loňskou sérii Boku no Kanodžo ga Madžime Sugiru Shobitch na Ken. Scénář napsala Mačida Tóko, která se dříve podílela například na Lucky Star nebo Hicugi no Čaika. O ztvárnění postav, které jste mohli vidět v upoutávce, se postarala Jasuda Sačiko. Animace probíhá ve studiu Ezola.

První upoutávka:

Druhá upoutávka:

zdroj:   ANN