Romeo a Julie v prostředí japonské internátní školy

Na oficiálních stránkách chystané televizní série Kišuku Gakkó no Juliet byly odhaleny nové informace včetně produkčního týmu a oznámení, že se anime do vysílání dostane již letos v říjnu. Kromě toho byla zveřejněna i nová hlavní ilustrace zobrazující hlavní hrdinku spolu s podtitulem seriálu – „milovat, či nemilovat“.

Za předlohou v podobě romantické komediální mangy stojí Kaneda Jósuke. Příběh se odehrává na internátní škole Dahlia a zaměřuje se na lásku dvou studentů z různých národů. Zatímco Juliet Percia vede kolej „Bílé kočky“, Inuzuka Romeo stojí v čele koleje „Černí psi“. Jejich příběh začíná tím, že Romeo vyzná Juliet lásku.

Animaci zaštiťuje studio Liden Films, o režii se postaral Takuno Seiki (Sekkó Boys, Jamada-kun to 7-nin no Madžo). O sepsání scénáře se postaral Jošioka Takao (Zero no Cukaima, Elfen Lied), grafické ztvárnění postav pochází od Morimoto Júki (Miss Monochrome: The Animation). Mangu vydává ve svých časopisech společnost Kodansha od roku 2015, přičemž v červnu se do prodeje dostane již osmý svazek.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll