Free! se vrátí na televizní obrazovky

Animační společnost Kyoto Animation uvolnila novou upoutávku k již třetí řadě anime Free! s podtitulem Dive to the Future. Upoutávka je dlouhá pouhých 45 sekund, nicméně je vcelku nabitá – odhaluje produkční štáb, sejiú, červencovou premiéru a láká nás i na novou kapitolu příběhu.

Ve třetí sérii se Haruka, který navštěvuje vysokou školu v Tokiu, setká s Asahim a zavzpomíná si na svá středoškolská léta a na Ikuju. V Tokiu je s ním společně i Makoto, který se snaží dosáhnout svého cíle, zatímco Rin zažije nečekané setkání v Sydney. Vidí naši protagonisté v budoucnu nové výzvy, nebo se postaví těm minulým, o kterých si mysleli, že jsou již za nimi?

Co se týče produkčního štábu, žádné velké překvapení se nekoná, neboť jeho složení je takřka shodné s týmem, který pracoval na posledním přírůstku do franšízy, filmem Tokubecuban Free! Take Your Marks. To znamená, že oproti poslední televizní sérii přijde akorát jedna zásadní změna, a to na pozici režiséra – Ucumi Hiroko byla vystřídána a její role se chopil Kawanami Eisaku. Žádné větší změny nenastaly ani po stránce hlasového obsazení postav.

zdroj:   ANN