Rozhovor s 12 hlavními postavami High School DxD H! Ero!

Dnes vám přinášíme rozhovor s dvanácti seijú High School DxD Hero, uveřejněný na oficiálních webových stránkách anime. Na nich se dále objevila ukázka návrhu lokací a postav, slovníček termínů použitých v anime a přehled děje ve starších řadách i vztahů jednotlivých postav.

Co vás napadlo, když jste dostali zprávu o další anime sérii High School DxD – Hero?

Kadži Júki (Hjódó Issei): Jako obvykle má série úžasný podtitul! H! Ero! (Perverzní! Erotický!)
Hikasa Jóko (Rias Gremory): „Ech, vážně?!?!“ Takhle nějak vypadala moje první překvapená reakce. Když jsem začala pracovat na první sérii, nečekala jsem, že bude následovat tolik dalších, takže jsem opravdu šťastná! Je to anime, které sleduje a má rádo tolik diváků. Erotika má sílu!
Asakura Azumi (Asia Argento): Bylo to: „Joo! Zase se potkám s Asií!“ (*^^*) Asia byla první anime postava, kterou jsem namluvila, mám ji moc ráda a často na ni myslím. Jsem šťastná, že se s ní zase setkám.
Itó Šizuka (Himedžima Akeno): „OPPAIDRAGON JE ZPÁTKY! HURÁÁÁ!!!“ napadlo mě. Vážně. Z celého srdce. Miluju lidi okolo DxD, takže jsem byla šťastná.
Taketacu Ajana (Tódžó Koneko): „Čtvrtá sezóna! Neskutečné!“ napadlo mě v tu chvíli. Jsem moc šťastná, že se můžu vrátit do světa DD. Bude skvělé, jestli se Koneko zase objeví v co nejvíc scénách!
Nodžima Kendži (Kiba Júto): Opravdu? Proč? Z jakého důvodu? Vážně? Dobře! V tom případě jdu do toho, samozřejmě!
Taneda Risa (Xenovia): Nemohla jsem se přestat smát… a pak jsem si vzpomněla, jak je během natáčení těžké se nesmát. Je to vždycky spousta zábavy, a tak jsem se na to okamžitě začala těšit! Je neuvěřitelné, že už bude čtvrtá série! Když mi řekli, co znamená podtitul, musela jsem zase začít smát. Jsem opravdu šťastná.
Sakura Ajane (Gasper Vlady): Napadlo mě: „Je snad DxD fénix?“
Učida Maaja (Šidó Irina): Na čtvrtou sérii jsme si po třetí museli nějakou dobu počkat! A to znamená, že fanoušci budou mít velká očekávání. Omlouváme se, že to tak trvalo.
Kakuma Ai (Rossweisse): Připojila jsem se až během třetí série, ale natáčení byla opravdu legrace. Těším se, až spolu zase budeme trávit čas.
Kojama Rikija (Azazel): „No teda, to není možné, ono to vážně pokračuje?“ proletělo mi hlavou. Normálně podobné anime končí po první sérii, všechno se nechá tak, jak je, a nikdo se o to dál nezajímá, ale tohle… Gratulace je na místě, gratuluji!
Ósaka Rjóta (Vali Lucifer): Byl jsem prostě šťastný, že budu zase namlouvat Valiho. Je to postava, kterou jen tak nepotkáte, takže se na něj těším!

Jakou osobnost má postava, kterou namlouváte?

Kadži Júki (Hjódó Issei): Něžný, horkokrevný OPPAIDRAGON!
Hikasa Jóko (Rias Gremory): Rias je záhadná osobnost a je jako starší sestra. Díky vlivu Asie a dalších se začíná chovat adekvátněji svému věku a reagovat roztomileji. Je to srdečná dívka, která si cení své rodiny.
Asakura Azumi (Asia Argento): Za každých okolností je to dříč, co jde do všeho naplno, a je statečná. Vždycky myslí na svého milovaného Isseie a působí tak velmi něžně a rozkošně.
Itó Šizuka (Himedžima Akeno): Je to celkem sadistická starší sestra, ale velmi si váží Rias a vždycky ji a Isseie zlobí. Je hodně zábavné ji hrát!
Taketacu Ajana (Tódžó Koneko): Koneko je, jak napovídá její jméno, dívka s osobností kočky. Je sice malá, ale zároveň hodně silná a ve skutečnosti byla dřív Nekomata (kočičí duch). Teď už má Isseie opravdu ráda a je tam s nimi spoustu roztomilých scén… anebo ne, to uvidíte sami!
Nodžima Kendži (Kiba Júto): Je to ten jediný správný a opravdový. Budu poctivě pokračovat!
Taneda Risa (Xenovia): Xenovia je dívka, která bývala člověkem a vyrostla v klášteře. Je na ni spolehnutí, i když je trochu divoška. V soubojích používá meč, ale jako osobnost je překvapivě přirozená. Všechno bere vážně, má pevnou víru, ale zároveň je zábavná. Nejvíc si váží Asie a Isseie a má velké srdce.
Sakura Ajane (Gasper Vlady): Je to upíří kluk! Chlapec oblečený jako dívka.
Učida Maaja (Šidó Irina): Myslím, že na Irině je okouzlující její bezstarostnost. A její copánky jsou roztomilé.
Kakuma Ai (Rossweisse): Je vysoká, krásná a roztomilá. I když by mohla vést spokojený život, působí poněkud lítostivě. Možná je to kvůli její osobnosti nebo lidem, mezi kterými se pohybovala.
Kojama Rikija (Azazel): Ehm, takže… já… dobře vypadající muž v nejlepších letech s kuráží, který nemá problém s nebezpečím, nebo spíš… je extrémně silný, stojí si za svými názory a je to švihák. Taky chytrý, rošťák a s nadhledem!!! (Takový by měl být…)
Ósaka Rjóta (Vali Lucifer): Je to sice protivník hlavního hrdiny, ale přesto mu někdy dobře poradí a je to soupeř, kterého nejde nenávidět.

Kouzlo High School DxD v jednom slově?

Kadži Júki (Hjódó Issei): OPPAI!
Hikasa Jóko (Rias Gremory): OPPAIDRAGON!!!
Asakura Azumi (Asia Argento): OPPAI? (smích) To jste chtěli slyšet? (smích)
Itó Šizuka (Himedžima Akeno): Jak jinak, žhavé OPPAI!
Taketacu Ajana (Tódžó Koneko): OPPAI!
Nodžima Kendži (Kiba Júto): Cílevědomý.
Taneda Risa (Xenovia): OPPAI! Horkokrevný! Které z nich to je? (smích) Nutí tě to smát se, je to opravdu sexy a horkokrevné anime. Jsem tak vděčná, že existuje.
Sakura Ajane (Gasper Vlady): ISSEI!
Učida Maaja (Šidó Irina): Pro začátek, je to žhavé!
Kakuma Ai (Rossweisse): DxDcnost. Je zajímavé sledovat, jak se svět DxD s postupem sérií odkrývá, a je proto zábavné natáčet další pokračování. V tomto anime je dobře vyvážená žhavost, vážnost a perverzita, nebo spíš celková mimořádnost tohoto světa.
Kojama Rikija (Azazel): Ano, ty, ať se stane cokoliv, toto, tamto, tohle to je, toto! Může to být jen to jedno! Jestli znovu přitlačí, i čtvrtá série bude mít pokračování! Je to jasné, ne? XXX ha~, je tam schovaného i něco pro strýčka od vedle, tak~!
Ósaka Rjóta (Vali Lucifer): OPPAI, zadky a vzrušení!

Zpráva pro fanoušky, kteří čekají na vysílání!

Kadži Júki (Hjódó Issei): Pojďme si všichni společně na tři zakřičet! Jedna, dva, tři! OPPAI!
Hikasa Jóko (Rias Gremory): H! Ero! Dostali jsme se ke čtvrté sezóně… Odpovím na vaše vášnivé touhy a lásku k anime DxD a budu se snažit zahrát Rias, co nejlíp to půjde, tak se prosím dívejte! I v této sezóně poletí DD vysoko!
Asakura Azumi (Asia Argento): Jsem vážně ráda, že se s vámi se všemi zase můžu potkat před televizními obrazovkami! Žhavé souboje, přátelství a sex appeal! Jsem ráda, jestli jste se na to všechno těšili. (*^^*)
Itó Šizuka (Himedžima Akeno): Nemyslet na nic… Cítit to… …mmmphf! <3 To je všechno.
Taketacu Ajana (Tódžó Koneko): Omlouvám se, že jsme vás všechny nechali tak dlouho čekat! Čtvrtá série konečně začíná! Od první sezóny se zvýšil počet postav a stejně tak zesílily i vztahy mezi nimi. I když Issei je pořád stejný. (smích) V nadcházející řadě DxD je spousta jedinečných scén, těšte se!
Nodžima Kendži (Kiba Júto): Není moc sérií, které se dočkají čtvrté sezóny. Je to díky nehynoucí podpoře vás, fanoušků. Budeme na ní neúnavně pracovat! Prosím, dávejte na nás pozor! Těšte se!
Taneda Risa (Xenovia): Nahrávání byla opravdu zábava a doufám, že brzo uvidíte, jakou jsme odvedli práci. Je tam spousta scén, které chci, abyste viděli, a tak se těším na vysílání! Když jste zrovna bez energie, když se vám zdá všechno nudné nebo se chcete nažhavit, koukněte na tohle anime! Určitě vám to zvedne náladu a povzbudí vás to!
Sakura Ajane (Gasper Vlady): Všichni se mnou měli tolik práce a teď jsem zpátky! Chci vám znovu poděkovat a prosím, dál na mě dávejte pozor.
Učida Maaja (Šidó Irina): Tato série High School DxD rozhodně nezklameme vaše očekávání ohledně horkokrevnosti! Rozhodně se na ni těště!
Kakuma Ai (Rossweisse): Slyšela jsem, že se na čtvrtou sezónu fanoušci dlouho těšili. Proto jsem trochu nervózní, ale mám ráda „DxD pocity“ a budu tvrdě pracovat a užívat si každou sekundu!
Kojama Rikija (Azazel): Protože je to DxD, je v něm odpuštění, rozhřešení, spása, a to vytváří to kouzlo! Vy se také učte, pracujte a žijte, jak nejlépe dokážete.
Ósaka Rjóta (Vali Lucifer): I tentokrát to bude příběh s OPPAI a divokou akcí, připravte se na to!

zdroj:   Manga.Tokyo