První kapitoly manga sérií v češtině zdarma

Je tomu už přes dvacet let, co nás kolektiv z nakladatelství Crew začal zásobovat zahraničními komiksy s českými překlady. A je to již téměř 7 let, co začalo toto nakladatelství zajímat i fanoušky japonského komiksu, když začalo s vydáváním mang Naruto, Death Note a Crying Freeman. Od té doby nakladatelství Crew k dnešnímu dni vydalo 129 svazků mangy, rozdělených do 14 různých manga sérií či samostatných knih. Nové díly stále čekají na svá vydání, spousta nových titulů plánovaných k brzkému vydání nám navíc určitě ani nebyla odhalena. Crew bez debat český trh obohatila o spoustu rozmanitých titulů a rozhodně nehodlá polevit.

V záplavě mang, které Crew vydalo, se ale určitě ne každému dobře orientuje, a ne všechna vydaná díla jsou pro řadového čtenáře mangy blíže známá. V Crwi tedy nově vyrukovali s marketingovým tahem, který svou užitečností jistě potěší nejednoho fanouška japonského komiksu či manga začátečníky. Z každé z jejich manga sérií je nyní nově k dispozici prvních 27 stran zdarma online na internetové adrese http://www.crew.cz/komiks/manga. Čtenáři si tak nejdříve mohou z pohodlí domova vyzkoušet, zdali se jim líbí kresba, styl vyprávění, či jestli jim třeba sednou hlavní protagonisté.

V nabídce bohužel chybí jednorázové záležitosti, které jsou pouze po jednom svazku. Ryby – útok z hlubin, Ghost in the Shell a All You Need Is Kill tak lze pouze vyzkoušet výběrem náhodných stránek na oficiálních stránkách Crwe. Na druhou stranu si ale lze zdarma přečíst i větší části prvních kapitol žhavých novinek, kterými jsou Fullmetal Alchemist a Čarodějova nevěsta.