Oznámeno anime Phantom in the Twilight

Společnost zaměřená na vývoj mobilních her Happy Elements oznámila produkci originálního anime Phantom in the Twilight. Série bude vytvářena nejen v Japonsku, ale také v Číně, a premiéry na televizních obrazovkách by se měla dočkat již letos v červenci. Oznámení proběhlo prostřednictvím spuštění webových stránek, kde jsou dostupné aktuálně známé informace, mezi než patří i anotace a návrhy postav. Z nich rovněž pochází ilustrace, kterou můžete vidět nalevo.

Příběh se odehrává v tajemné londýnské kavárně, která je otevřená pouze v noci. Protagonistkou příběhu je dívka, která přišla do Londýna studovat a náhodou objevila právě tuto kavárnu, v níž se střetávají strážci hranice mezi lidským světem a světem stínů. Více o ději není známo, nicméně začala vycházet i manga, podrobnější anotace se tedy dočkáme již brzy.

Do režisérského křesla usedne Mori Kunihiro (Šónen Onmjódži, Tiger & Bunny). Celkovou dějovou linii má na starosti Maruto Fumiaki (Classroom Crisis, Saenai Heroine no Sodatekata), který se společně s Janoem Šunsakuem (Grancrest Senki) podílí i na scénáři. O grafické ztvárnění postav, jejichž návrhy si můžete prohlédnout dole pod textem, se postarala Jamašita Megumi. Práce bude probíhat pod hlavičkou studia Liden Films.

zdroj:   ANN