Novinky okolo anime High School DxD Hero

V doslovu 25. dílu light novely High School DxD bylo potvrzeno, že 4. série anime s podtitulem Hero, která se má začít vysílat na jaře, bude pokrývat 9. a 10. díl knižní předlohy. Po rozporuplném přijetí 3. série (DxD Born) to znamená návrat ke schématu 2 díly light novel na 12 dílů anime, použitému v případě prvních dvou sérií (DxD Born zahrnovala děj 5. a 6. LN a silně změněný 7. díl; přeskočený 8. díl je soubor povídek).

Co se týče obsazení hlavních rolí, nedošlo k žádným změnám a můžeme se tak těšit na stejné seijú jako u DxD Born. Oproti tomu produkční tým se změnil od základů, jak už jsme informovali v lednu. Z nových postav byla zatím představena Kunó (Tokui Sora), dcera vládkyně všech jókai v oblasti Kjóto, Jasaky (která se také na okamžik mihne v poslední upoutávce v čase 0:22). Dále pak Cao Cao (Toriumi Kósuke), vůdce „Frakce hrdinů“ z Brigády chaosu.

Zároveň bylo oznámeno promítání prvního necenzurovaného dílu v předpremiéře 30. března v kině Shinjuku Piccadilly v Tokiu. Zájemci si ale musí nachystat 3800 jenů (přibližně 800 Kč).

V nejnovější upoutávce zaujme také zajímavá cenzura ve stylu DxD…