Nové anime od autora mangy Jurujuri na podzim

Na oficiálních stránkách chystaného originálního anime Release the Spyce se objevila první upoutávka. V ní jsou představeny hlavní postavy a rovněž prozrazuje, že se anime do vysílání dostane letos v říjnu. Kromě toho jsme se překvapivě dočkali ještě jednoho videa, a to ukázky z písně „Spicy the file“ od skupiny Pilli Peppers složené ze seijú hlavních postav. A aby toho nebylo málo, zveřejněna byla také nová ilustrace, kterou si můžete prohlédnout nalevo.

Ač anime nevychází z žádné předlohy, na oficiálních stránkách se již objevila strohá anotace. Příběh sleduje osamělou dívku Momo, která chodí na střední školu ve městě Sorasaki. Momo ale žije i druhý život, o kterém nikdo z jejího okolí neví. Je totiž agentka pracující pro soukromou zpravodajskou agenturu Cukikage, která chrání město a jeho obyvatele. Pod vedením své nadřízené Juki a ostatních přátel se snaží udržet ve městě mír. Příběh tedy bude vyprávět o šesti středoškolačkách.

Za projektem stojí autorka mangy Jurujuri, Namori, která se postarala o vytvoření postav, a autor mangy Júki Júna wa Júša de Aru, Takahiro, který stojí za příběhem včetně scénáře. Do režisérského křesla poprvé usedne Sató Akira a o animaci se postará studio Lay-duce.

Upoutávka

Ukázka písně

zdroj:   ANN