Dvojčata se předvedou na televizní obrazovce

Před několika měsíci jsme se v časopise Comic Cune od společnosti Kadokawa dozvěděli, že se chystá anime adaptace mangy Alice or Alice: Siscon Nii-san to Futago no Imóto. Nyní jsme se ze stejného zdroje dozvěděli i pár dalších informací, mezi které patří mimo jiné složení produkčního štábu. Stále ale není známo, kdy se tato série dostane do televizního vysílání.

Příběh se soustředí na každodenní strasti a slasti dvojčat a jejich staršího bratra, který se do nich zakoukal. Autorka předlohy, Korie Riko, původně vydala mangu jako jednorázovku v roce 2013, ale ještě tentýž rok se z ní stala plnohodnotná série. Až do roku 2015 vycházela v časopise Comic Alive, poté se přesunula do časopisu Comic Cune, kde je vydávána doteď. Zatím se dočkala pouze dvou svazků, nicméně třetí je již na cestě a na stáncích by se měl objevit 23. března.

O animační práce se postará studio EMT Squared, které stojí například za letošní sérií Njanko Days nebo loňskou Kumamiko: Girl Meets Bear. Režii zajistí Kobajaši Kósuke, návrhu postav se ujala Kuwabara Naoko. Za zmínku stojí i Fudžimoto Saeka, která napsala scénář.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll