Zvířata čínského zvěrokruhu se již brzy střetnou

Chystaná série Džúni Taisen se objeví na televizních obrazovkách už příští měsíc. O víkendu to bylo fanouškům připomenuto prostřednictvím oficiálních stránek, kde se objevila v pořadí již třetí upoutávka. Video odhaluje scény, které nebyly v originální předloze, a rovněž představuje úvodní znělku „Rapture“, kterou nazpívala rocková skupina Panorama Panama Town.

Příběh původního díla v podobě novely sleduje 12. iteraci turnaje, který se koná jednou za 12 let a kde se setkává 12 statečných bojovníků nesoucích jména zvířat čínského zvěrokruhu. Odměnou v tomto turnaji na život a na smrt je splnění jednoho přání, ať už se jedná o cokoliv. Návrhy jednotlivých bojovníků, ve kterých se odráží jejich zvíře, si můžete prohlédnout v galerii:
 


 
Za příběhem původní novely stojí autor série Monogatari, Nišio Išin, a o ilustrace se v ní postarala Nakamura Hikaru, autorka mangy Arakawa Under the Bridge. Režie animované adaptace se ujal Hosoda Naoto, který se dříve podílel například na Mirai Nikki nebo Hataraku Maó-sama!. Za scénářem stojí Murai Sadajuki, který tu samou pozici zastával i u sérií Sidonia no Kiši a Nacume Júdžinčó. Návrhy postav vytvořil Kadekaru Čikaši, o animaci se postaralo studio Graphinica.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll