Upoutávka na pokračování Sangacu no Lion

Po odvysílání poslední epizody animované adaptace mangy Sangacu no Lion (v překladu „Březen přichází jako lev“) bylo okamžitě oznámeno pokračování, jehož definitivní datum premiéry bylo nyní odhaleno na oficiálních stránkách. Ty rovněž zveřejnily nový propagační obrázek, upoutávku na druhou řadu a umělce, kteří nazpívají písně k úvodní i závěrečné titulkové sekvenci. Pokračování se začne vysílat v sobotu 14. října na televizní stanici NHK, která seriál částečně produkuje. V půlhodinovém časovém slotu začínajícím v 23:00 vystřídá aktuálně se vysílající THE REFLECTION. Pokračování bude čítat dvaadvacet epizod, tedy stejně jako série první.

Pro pokračování jsou potvrzeni navrátilci Šinbó Akijuki na pozici režiséra. Sugijama Nobuhiro, který se opět postará o návrhy postav, jak to učinil i pro obě řady Arakawa Under the Bridge. Návrhy výpravy opět vytvořil Nakura Jasuhiro, zatímco vedoucím výpravy se stal Tamura Seiki. Hašimoto Jukari se vrací ke skládání hudby. Kamejama Tošiki pak k zvukové režii. Animační práce má znovu na starosti studio Shaft.

V hlavní roli Kirijamy Reie, osamělého profesionálního hráče šógi, se vrací Kawaniši Kengo. Tři Kawamotovic sestry, které se s Reiem spřátelí, opět namluví Kajano Ai, Hanazawa Kana a Kuno Misaki. Píseň „Flag wo tatero“ k úvodním titulkům nazpívá YUKI, která nazpívala již druhý opening k první sérii. Píseň k závěrečným titulkům nazpívá kapela Brian the Sun, jež nazpívala ending k anime Amaama to Inazuma.