Dívky tvořící mangu se ukazují v první upoutávce

Na oficiálních stránkách chystané anime adaptace čtyřpanelovky Comic Girls byla odhalena první upoutávka, v níž jsou zobrazeny hlavní postavy. Rovněž jsme se dozvěděli, jak vypadá produkční štáb, nicméně stále není známo, kdy se série dostane do vysílání.

Tvorba mangy není žádná sranda. O tom se již přesvědčila i patnáctiletá protagonistka Moeta „Chaos“ Kaoruko, která se umístila na konci žebříčku oblíbenosti čtenářů. Její editor jí tedy doporučil, aby se přestěhovala na dívčí koleje pro autorky mang. Kaoruko radu editora poslechne a společně se svými novými spolubydlícími, které se zaměřují na různé druhy mangy, se zlepšuje a navzájem se podporují.

Režie se chopil Tokumoto Jošinobu, jenž dříve pracoval hlavně jako režisér dílčích epizod například na anime Watamote nebo Kaičó wa Maid-sama!. Za scénářem stojí Takahaši Nacuko, která na stejné pozici pracovala například na anime Tokyo Magnitude 8.0 nebo Jujušiki. Debut na pozici ztvárnění postav si odbyla Saitó Keiko. Za animací stojí studio Nexus.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll